Wintervakantie in la Toussuire

Wintervakantie in la Toussuire

  • € 485

  • Geen transport inbegrepen

  • 2pers. - 6 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

La Toussuire is de ideale winterbestemming voor jong en minder jong, sportief en minder sportief. Het skigebied Les Sybelles biedt 310 km pistes, maar er zijn ook tal van bewegwijzerde wandelroutes en andere activiteiten naast de pistes.

Verblijf

Kies in La Toussuire tussen 3 residenties: Les Hauts de Comborcière (4 sterren), l’Ecrin des Sybelles (4 sterren) en Les Balcons des Aiguilles (3 sterren). Elk van deze residenties beschikt over een binnenzwembad. In les Hauts de Comborcières en l’Ecrin des Sybelles is het bovendien ook mogelijk om maaltijden (avondmaaltijden, vol of half pension) bij te boeken. Logementen zijn er al vanaf een Studio voor 2 personen tot grotere appartementen voor  8 personen of samengestelde appartementen voor 12 personen.

Ligging

Les Hauts de Comborcière ligt aan de voet van de pistes en is dus ideaal voor fervente skiërs of gezinnen met kinderen. L’Ecrin des Sybelles ligt aan de babypiste van de ESF (500 m van de andere pistes, gratis pendeldienst) en daardoor uiterst geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Les Balcons des Aiguilles ligt dan weer iets hoger in het dorp maar nog steeds dicht bij de pistes en op 150m van de skiliften.
 
Culinair: tal van restaurants in het dorp, bij les Hauts de Comborcière is er een restaurant in de residentie zelf en bij l’Ecrin des Sybelles er rechtover waarmee we samenwerken voor half of vol pension.
 
Activiteiten in de buurt: skipistes, langlauf, sleeën, bowling, wandelroutes, après-ski, …
Praktisch

Praktisch

Inclusief

- Verblijf
- Parking
 

Exclusief

- Maaltijden
- Skimateriaal en skipassen 
- Verzekeringen

Meer informatie

Prijsinformatie : Prijsvoorbeeld voor 2 personen. Op basis van logies in een 2-persoonsstudio in : Les Hauts de Comborcière (4 sterren). Vraag een offerte op maat voor onze andere formules. 

 

  • Lagrange

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Wintervakantie in la Toussuire

Wintervakantie in la Toussuire

  • € 485 2pers. - 6 nachten

Vraag een offerte aan
Eveline helpt je graag verder
Eveline helpt je graag verder

Eveline helpt je graag verder

Selectair Maldo Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Marktstraat 12 12
9990 Maldegem